Bocskai Club Szabályzat


Kezdő oldal

A BELÉPÉSSEL A HÁZIRENDET ELFOGADOM, ÉS BE NEM TARTÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEIT VÁLLALOM!

Hétvégén mindenkinél legyen Személyi igazolvány mert kormány rendeletbe jött hogy most már ellenőriznie kell a club-bokban ki 18 év alatti és azok pecsétet kapnak aki 18 feletti karszalagot kap .

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a rendezvényre történő belépésre, ha elfogadod a Bocskai Club házirendjét és biztonsági rendszabályait , valamint tudomásul veszed, hogy annak betartását a Manager és a rendezők végzik. A rendezvényeken való részvételhez érvényes személyi igazolvány és a pénztárnál megváltott belépő szükséges! Belépő nélküli Bulin is érvényesek a szabályok.

A Bocskai Club területén alkoholt és dohányterméket árusítunk és mivel a fiatalkorúak kiszolgálása törvénybe ütközik és büntetendő!!

18 éven aluliak szeszes italt NEM fogyaszthatnak!

Azokat a fiatalokat, akik személyiségi jogaikra vagy egyéb okokra hivatkozva nem mutatják fel a személyi igazolványukat, NEM tudjuk a diszkó területére beengedni.

Alkohol, kábítószer vagy egyéb befolyásoltság alatt álló személy, valamint a nem kultúrált öltözetékben (pl: tréningruha, edzőruha, rövidszárú sportnadrág stb.) továbbá véres, koszos ruhában megjelenő vendég, valamint hátizsákkal, övtáskával, nylon bevásárló szatyorral, ra endezvényt még VIP klub tagsági kártya birtokában sem látogathatja.

Jegyet nem váltunk vissza!

A közönséget, illetve a személyzetet megbotránkoztató, zaklató vagy agresszív magatartást tanúsító személyeket a rendezők a szórakozó-helyről kivezethetik, és véglegesen kitilthatják. Nézeteltérés vagy esetleges verekedés esetén az összes résztvevő fél távozásra van felszólítva, ha kezdeményezett, ha nem. A helyiség területén okozott bármilyen szándékos rongálás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN.

A Bocskai club területére üveget, poharat, üvegtárgyat, ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül, ezek észlelésénél a rendőrséget értesíthetjük. A Diszkó területére italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt), élelmiszert semmilyen mennyiségben, nem lehet behozni! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki elfogyasztani, ellenkező esetben átadni a biztonsági szolgálatnak vagy a bejáratnál elhelyezett kukákba kidobni.

A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja hogy a rendezvényről hang- és képfelvétel készül, amely a Diszkó weboldalán megjelenik. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényről csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni!

A bocskai club területén és a hozzá tartozó parkolóban a vezetőség írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, árumintát illetve szórólapot osztogatni!

A Tánctéren és a Színpadon az italfogyasztás és a dohányzás balesetveszélyes és TILOS!! Italfogyasztás a diszkó bármely más területén lehetséges! Az üres poharakat és üvegeket hagyjátok az legközelebbi italtartó pulton, és NE a földre helyezzétek! (Megkönnyítve a Pohárszedők munkáját!)

A pultokba, a ruhatárba, a szervízfolyosóra az öltözőkbe és az irodákba továbbá a lemezlovas pultjába - a személyzeten kívül - BELÉPNI, BENYÚLNI TILOS!

Asztalokon, székeken és egyéb bútortárgyakon táncolni életveszélyes és TILOS! Ha valaki felpattan egy bútordarabra ezt kizárólag saját felelősségre teheti. Ebből eredendő bármilyen sérülésért vagy balesetért felelősséget nem vállalunk. A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért. A kultúrált viselkedési forma és megjelenés mindenkitől elvárt!

A Bocskai Club területén Ruhatár üzemel. Csak az itt elhelyezett Ruhaneműkért és csak és kizárólag a ruhaneműkért vállal felelősséget a ruhatár és a biztonsági szolgálat! Kabátokban és táskákban elhelyezett tárcákért, pénzért, mobiltelefonért és egyéb értéktárgyakért felelősséget NEM VÁLLALUNK. Az elvesztett ruhatári jegy esetén a ruhanemű kiadása ruhatári jegy nélkül, KIZÁRÓLAG AZ UTOLSÓ VENDÉG TÁVOZÁSA UTÁN lehetséges!

A megrendelt italok és dohánytermékek fogyasztás előtt, a pultnál azonnal fizetendők.

Kérjük, a személyzet egyik tagját se zavarják a folyamatos munka-végzésben!

Kérjük a dohányzó vendégeket, hogy a nemdohányzó helységben NE DOHÁNYOZZANAK!

Kérjük, a szórakozóhely előtt mellőzzék a hangoskodást és a szemetelést!

A városban a különböző társüzletekben elhelyezett programok csak tájékoztató jellegűek. A pontos programok a Diszkó honlapján a www.bocskaipresszo.hu és www.pajymusic.hu oldalon találhatók. A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják, ezért érdemes a rendezvény napján megtekinteni a weboldalon az aktuális programot.

A fenti szabályokat megszegő látogatókat a rendezőség a helyszínről eltávolítja és ebben az esetben a jegy árát sem köteles visszatéríteni, illetve tagság esetén a tagság megszűnését vonhatja maga után!

A biztonságos szórakozás érdekében kérjük a fenti szabályok betartását.

Jó szórakozást kívánunk: a Bocskai Club Vezetősége

Kezdő oldal